26.12.2013 11:16:27 zerat
Re: Krásné Vánoce a vše dobré v roce 2014 !!!
Jen teda ještě dodám, že koupelnu ještě hotovou nemáme. Jelikož sprchový kout přišel s rozbitou zástěnou, tak stále čekáme na novou část zástěny a bez té zkrátka namontovat zástěna nejde, takže sprchování je trošku dobrodružné. Navíc jsem zjistila až po několika dnech používání, že mi truhlář nainstaloval jinou troubu než jsem chtěla
Je to stejná značka ovšem bez teplotní sondy a bez aqua cleanu-rozdíl v ceně pár set... Strašně dobře se v ní ale peče (vánočka je prý nejchutnější, nejkypřejší jakou jsem kdy pekla), takže se s tím nejspíše smířím, že ty dvě funkce mít nebudu
resp. truhláři zavolám a uvidím, co mi na to poví, ale jelikož jsem v troubě už x-krát pekla, tak počítám, že už výměna možná nebude. Jo a ještě u kuchyně na myčce měly být světlá dvířka a on tam dal tmavá - to ještě budeme dodatečně řešit, jestli nechat tahle tmavá nebo dát světlá a nebo dát světlá na jinou skříňku. Přijde mi, že to jednu světlou plochu v čele kuchyně chce
Do alba, které jsem založila kvůli vám a odkaz je na zamlklinkách jsem Vám dala pár zabydlených fotek - u kuchyně dodám, že vedle lednice směrem k oknu ještě přibudou poličky
Jinak jsem s volbou spotřebičů více než spokojená
Odpovědět