30.12.2013 19:41:22 zerat
Re: Krásné Vánoce a vše dobré v roce 2014 !!!
Hani, u nás fakt zima v domku není. Je to nízkoenergetický domek, takže si opravdu teplotu drží dobře, jenže manžel nahoře montuje nábytek, a jak se hýbe, tak pořád větrá - tím to tam fest vychladí. Jenže termostat je dole na hraně obýváku a jídelny - no a tam, jak se vaří... tak je tam tepleji tudíž termostat pokud je 22°C nesepne. Na bytě jsme topili na "3" - kdybychom netopili, tak nám načtou průměr, protože by to bylo nekalé vytápění na úkor sousedů, kteří by nás vytápěli. A jelikož byl byt taky dobře zeteplený... tak tam opravdu teplo bylo. U holek byl v pokoji balkon a jen dvouvrstvé okno/dveře, takže u holek se topilo defakto nonstop... z toho plyne zvyk, že když nejede topení, tak je to divné a když je tam ještě navíc zima, tak je to více než divné
Kuchyni už vyřešenou mám, snad jen plánujeme do budoucna rozšíření skříněk, více poliček... ale to fakt až na dobu, kdy nebudeme vědět do čeho píchnout
Dnes jsem přišla z práce a málem mě šlehlo,- opět všude krabice, polystyren... skříně jsou hezké, ale pro naše potřeby je to pořád málo
Nějak to na mě padlo,- nějak nevím, co dřív a tudíž mě to natolik demotivuje, že se pohnětám od ničeho k ničemu
Šárinka za mnou přišla, že je už unavená z toho, jak jsme s tatínkem uhádaní rozuměj z únavy už nejsme ani schopní spolu normálně mluvit, takže když už, tak bručíme o tom, že je potřeba ještě tohle nebo tamto
Už ať je tohle zabydlování za námi!
Odpovědět