| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Pití a nápoje

8.2.2014 7:36:49 Meta

Re: Kyška

Nechám mléko v teple kuchyně pod pokličkou zkysnout. Pokud je čerstvé od krávy, riskantního na tom není nic. Pokud je pasterizované, tak už to přirozeně nepůjde.
Co se nevypije zkyslé, to se zahřeje a přecedí přes plátno a je - tvaroh (+syrovátka).
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Kyška z domácího mléka  7.2.2014 22:5
*Re: Kyška ...neviditelná... 7.2.2014 22:39
**Re: Kyška  7.2.2014 22:46
***Re: Kyška ...neviditelná... 7.2.2014 22:54
****Re: Kyška  7.2.2014 22:57
*Re: Kyška Meta 8.2.2014 7:36
**Re: Kyška  8.2.2014 9:31
***Re: Kyška Inaaa 8.2.2014 16:25
*Re: Kyška Simeona+3 8.2.2014 17:20
**Re: Kyška  8.2.2014 18:6
*Re: Kyška Jája 8.2.2014 23:31
**Re: Kyška  9.2.2014 8:43
*Re: Kyška z domácího mléka Irena 17.7.2014 14:32

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.