| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Pití a nápoje

8.2.2014 23:31:11 Jája

Re: Kyška

Jů, pleteš do sebě věci, které jsou si podobně, ale NEJSOU stejné!
Kyška = zkysané mléko. Pokud máš domácí, není to probém. Já z něj miluju koktajl, po tom bych se utloukla.
Podmáslí - kyselý zbytek po utlučení másla ze smetany. Máslo můžeš stloukat ze smetany sladké nebo kysané, máslo se pak chuťově liší, mně osobně chutná víc máslo ze smetany kysané, má lahodnější a výraznější chuť.
Kefír = mléko, zkysané pomocí kefírových zrn.
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Kyška z domácího mléka  7.2.2014 22:5
*Re: Kyška ...neviditelná... 7.2.2014 22:39
**Re: Kyška  7.2.2014 22:46
***Re: Kyška ...neviditelná... 7.2.2014 22:54
****Re: Kyška  7.2.2014 22:57
*Re: Kyška Meta 8.2.2014 7:36
**Re: Kyška  8.2.2014 9:31
***Re: Kyška Inaaa 8.2.2014 16:25
*Re: Kyška Simeona+3 8.2.2014 17:20
**Re: Kyška  8.2.2014 18:6
*Re: Kyška Jája 8.2.2014 23:31
**Re: Kyška  9.2.2014 8:43
*Re: Kyška z domácího mléka Irena 17.7.2014 14:32

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.