10.2.2014 13:25:20 hrneček
Re: Návštěvy kamarádů
Já bych se v životě nenabourala do ženatýho nebo zadanýho, ať už navážno nebo flirtem, ale to se opakuju... Takže mě by to jedno nebylo a kdyby bylo, byla bych přesně taková mrcha, kterých je kolem spoustu. A proč ne s kamarádem a rozlišuju pohlaví? To není o tom, že vidím za vším sex proboha
. Ale třeba o tom, že mám doma někoho, komu to nemusí být příjemný a já to nejen chápu, ale i respektuju. Máma mi vždycky vtloukala do hlavy-co nechceš aby jiní dělali tobě, nedělej ty jim a docela to funguje. A taky se budu znovu opakovat-já sama od sebe nemám potřebu vyhledávat mužskou společnost, když jsem zadaná. Na tom není nic těžkýho k chápání. Někteří tady mají prostě jiný potřeby a nevadí jim to, já je můžu chápat, že to tak mají, ale sama bych to prostě nedělala. Jak říkám, tahle diskuze je už jen ztráta času
. Holt některý lidi si myslej, že můžou všechno... Ta potvora co rozbila mou rodinu se montuje i do našich dětí. Taky si myslí, že je zlatý ho.no a může všechno. To se ale plete, madam
. Hezký den, Mirko.
Odpovědět