10.2.2014 16:59:03 hrneček
Re: Návštěvy kamarádů
Danulu, já bych je určitě seznámila, nevidím v tom problém-však u nás to už funguje. Přijde mi fér, aby ten druhý věděl, s kým se jeho půlka stýká (zvlášť když jen ve dvou chodí třeba na to kafe někam), manžel mě taky seznámil se svým okolím, vím kdo je kdo, když se potkáme, pozdravíme, popovídáme. A já třeba zase nechápu až takový žárlivce, že nepustí svou ženskou s kamarádkou někam. Já si manžela hlídám, stejně on mě. Ale nehlídám ho zas natolik, abych mu zakazovala, když cítí potřebu jít s chlapama z práce na pár piv. Což se stalo málo, prostě nechce chodit. Slupko, tebe se to tak nějak ani moc netýkalo, ale díky za reakci. Máš určitě pravdu v tom, když se chlap nechá, tak prostě s tím žádná ženská doma nic nenadělá, ani kdyby byla ze zlata. Toho svýho pravda zatím v tomhle moc neznám (myslím on a společnost), takže netuším zatím jak moc on by se dal a doufám, že vůbec
, ale vycházím z toho, že byl 10 let ženatej a odešla od něj žena s jiným, zamilovala se do souseda. Čas mi prostě ukáže.
Odpovědět