jsem šťastná! Byla jsem s Týnkou na ORL v soukromé ordinaci. Dr mě v úvodu ihned uklidnil, ať nešílím, že to jistě tak dramatické nebude a tlesknul jí u hlavy, hned mrkala... Pak jsme si promluvili o rodinné anamnéze, Kiki prohlédnul uši i nos. Nos má v klidu, s doznívající rýmou, která není zánětlivá, nakázal NEODSÁVAT, v uších má tekutinu, takže z toho důvodu to ten přístroj nezměřil. Máme přijít ještě za měsíc, aby se to zkouklou ještě jednou, jestli tekutina ustupuje. Pochválil hezky chlupaté uši nosíkem dýchá pěkně, oběma dírkama. Závěr teda je ten, že nemáme šílet, máme flegmatické dítě (což je prý normální, zvlášť pokud jezvyklá na hluk od starších dětí) a prostě jí hned tak něco nedonutí se otočit... tak jsem fakt ráda, šťastná!!! já nevím, proč v té nemocnci tak pitomě vyblázněj rodiče, místo toho aby se tý holce mrkli do ucha... no nic no, jsme v péči soukromníka celá rodina a věřím, že to bude dobré
Grreo - a co děláš za práci? koukám, že máš i noční?
luc - no bolet ho to asi bude ještě nějakou dobu.. ale určitě to bude nakonec všechno v pořádku!
přeji krásný víkend! snad se nenaplní předpověď ohledně deště...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.