já nevím, můj má tolik děsných vlastností, že se sama sobě divím, že s ním jsem
lže jako když tiskne, jeho heslo je zapírat, zapírat, zapírat kupuje blbosti (20 fungl nových triček které nenosí, 430 DVD, které nikdo neviděl, kolo za 8500, které za několik let ani nesmontoval a další podobné) ty věci přede mnou schovává, nebo lže, kolik stály když od něj něco potřebuju trvá to roky připomínání nikdy nežere co uvařím když se mi chce na WC, tak tam vždycky sedí když mu dojdou fusky, nosí moje svoje fusky zničí po pár nošeních dává nádobí blbě do myčky, takže ho vytahuju špinavý žere na gauči, přičemž nedává dobrý příklad dítěti, navíc upatlá sebe i gauč věci, co denně používám dává do nejyvšších polic kam ani nevidím a bylo by toho ještě hoodně
dobré je vtipný - někdy chytrý - neumí to ale moc využít a úžasný táta
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.