Haha, uplne jako u nas. My sice bezdetni, ale domluvime se, ze vyjedem v pet rano třebas, cesta 800km. Ja vstanu jak kdy, ctvrt na pet, pul pate, abych stihla koupelnu, posnídat, dobalit kosmetiku, a at se nemusíme tlacit v koupelne a na zachode, uvarit kafe s sebou, svacinu. Za 5 pět jsem ready v chodbě. On tak 3x ignoruje budík, vstane za 20 pět. 10 min je na zachodě, takových 13 ve sprše, pak si dobaluje, hledá, balí notas, skládat do auta musí taky sam :D Ja pul hodiny zevluju kolem - nechci ho prudit, když pak řídí dlouho a daleko, ale minuly tyden jsem ridila já a stejně to bylo to samé. Fakt jsem i premyslela, jak budem jezdit s detma, ja budu kmitat okolo a on si vstane a dosoura se k autu? (Ten odjezd si naplanujem podle dopravy / vikendu/ pracovní den, abychom se vyhli nejhorsim spickam, ja bych i vyspavala, s tím, že tak jako tak neodjedem na čas, ale pak se nehnem v koupelně, budem trcet v zacpe nekde....)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.