Magráto, to bychom se ale pak mohli dostat do toho, že "ona jemu" sice pere, vaří, ale "on jí" opravuje auto a kapající kohoutky (pokud bychom to brali, že mají doma přísně tradiční rozdělení) a že by se to mělo taky vzájemně započítat.
Pokud totiž ona doma dělá všecko toto sama a on nedělá nic, co by se dalo vzájemně započítat, tak by to znamenalo, že on na ní těžce parazituje (což mně osobně by vadilo bez ohledu na dovolenou v Karibiku, protože ta se za 14 dní mine, ale ta otravná práce se musí dělat celý rok).
A čistě sobecky musím říct, že mě domácí práce nebaví natolik, že jsem samozřejmě ochotná udělat svůj díl a klidně i kousek navíc, ale v životě bych si to na sebe nenavalila všechno. Pokud bychom měli takto rozdělené hospodářství a partner by se přiměřeně podílel finančně i osobně, tak bych neměla problém s tím, co udělá se zbytkem. Pokud by byl v práci od rána do večera a domácnost byla na mně, tak by mi to vadilo, i kdyby ty vydělané peníze dával mně , no a pokud by je dával někomu jinému, tak by mi to vadilo tuplem. Jako že já dělám za dva a dotyčný mi to nijak nekompenzuje.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.