Jejdamane, ale tady jde přece o něco jinýho. Chlap bydlí u ní, mluví o něm jako o partnerovi/příteli. Nevíme, kolik přesně vydělává, ale má dost na to, aby strkal SVÝM dětem horem dolem. Zakladatelka dostává 10 tisíc měsíčně na domácnost. Dovolené platí napůl, tzn. ona za sebe a půl za syna, on za sebe a půl za syna. My máme s partnerem plus mínus stejné příjmy, jediný rozdíl je v tom, že já jsem OSVČ a on zaměstnanec, takže on ví přesně, kolik dostane za měsíc a já mám čas od času peníze "navíc". Pokud jsme plánovali dovolenou ve třech s mým synem, tak způsobem: já můžu dát tolik a tolik, on může dát tolik a tolik. Kdyby vydělával jeden z nás x krát víc než druhý, tak by taky x krát víc v tom poměru přispíval.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.