Val, otázka je, čemu říkáš "překypovat energií". Jestli to bereš čistě fyzicky, jako že se někde honěj za míčem nebo někam lezou a pak šlus... nebo psychicky. Já mám třeba většinu kamarádů o cca 10 let mladších, a i mezi lidma o deset let mladšíma je spousta "penzistů", se kterýma si fakt nemám co říct. Prostě nemaj drive, nemaj žízeň po životě. A to není otázka věku, to je fakt v tom nastavení - moje máma je třeba sice fňukna a bolestín, ale furt má potřebu něco dělat, někam jezdit, něco poznávat, seznamovat se s lidma, něčeho se účastnit. V šedesáti začala třeba chodit na angličtinu, organizovala s kamarádkama akce pro důchodce, jezdí uklízet německýmu důchodci a 2x týdně šlape od nádraží do kopce asi šest kiláků k jeho baráku, protože tam nic nejezdí... děda byl taky takovej, umřel sice mladej, v 56 letech, ale co si pamatuju, tak překypoval životem, nápadama, aktivitou... asi to taky máme "v rodině".
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.