Re: Hlášení
Ahoj, zdravím všechny po delší době.
Jájo k císaři moc nemám co říct, nezažila jsem a jsem ráda ;) Držím palce, aby se mrňousek přetočil, ale pokud ne, asi ví proč to dělá. Já si vždycky říkám, že děti k tomu mají nějaký důvod, když se jim nechce ven nebo se jim nechce přirozeně. Švagrová má obě děti SC, neteř měla omotanou pupeční šňůru kolem krku, takže kdyby šla přirozeně, asi by se uškrtila. Proto se porod spustil, ale kontrakte nepostupovaly. Takže asi nejvíc důvěřovat dítku, že ví co dělá, když se točí prckou napřed. Jen k te intimní hygieně, já používám Tee Trea Oil Gel od Ryoru, zkoušela jsem i jiné a tenhle u mě teda vede, od Anežčina porodu se s ním myju celá ;) Není to nijak extra navoněné. Ale je to asi jak komu co vyhovuje.
Jinak u nás žádné závratné noviny, pořád hledám práci, už jsem celkem bez chuti, něco se sice rýsuje, ale uvidíme, jestli to bude pravda, kéž by...
Ještě k těm Velikonocím, to mi Jája připomněla, letos jsem viděla Velikonoce v Katalánsku a tam to vpodstatě vrcholí Velkým Pátkem. Viděli jsme procesí a večer průvody kajícníků, byl to velmi působivý zážitek i když teda nemůžu říct, že by to působilo nějak pozitivně.
Odpovědět