28.4.2014 20:45:54 třešničkaA,Tom 09+David 13
Re: Hlášení
Jájo je to možné,že tímže kamarádi budou do vody chodit,že ho to nepřesvědčí.My měli i pokaždé půjčený ten pás s destičkama a on to ani nechtěl na sebe.Rukávky taky nechce,prostě nepřemluvíme ho vůbec.Přitom,kterési léto jsme šli na velké koupaliště a to v pohodě s rukávkama kruhem šel do vody a rok na to vůbec.
Tomík má za sebou 3 serie plavání po 10 lekcích.První dvě série nebo-li 20 lekcí v saunovém bazénku samozřejmě s vodou pro miminka od 7 měsíců do roka a pak jak zacal chodit tak měl 10 lekcí v dětském bazénku,ale to mi přišlo pěkně blbé,zajímaly ho tam spíš hračky,než aby dělal cvičenou opici.Takže jsem to ukončila a přestala mu platit lekce.Navíc to měli tak blbě udělané,že když onemocněl a byl na antibiotikách,tak lekce propadla.Lekce byly všechny na jedno brdo,nic nového paní nepřidávala.
S Davídkem jsem plánovala chodit jinam k paní,která nás cvičila v těhotenství,ale bohužel zdravotní stav Davídka nám to nedovolil a tak on v bazénu do dneška nebyl.Na jaře nám to pořád ještě doktorka nedovolila,přitom od října je zdravý a hlavně vůbec mu moč neodebírá tak nechápu proč nám to zakazuje.
Odpovědět