28.4.2014 14:53:47 *Hanka* & Lucinka
Re: Hlášení
ahoj,
tak s plaváním jste mi připomněly....
Lucka se loni v červnu naučila plavat.... nejdřív jí to moc nešlo, vadila jí voda v očích a nose. Začínala u mamky ve slaném bazénu. Tak jsme koupili potápěčské brýle.... Plavat s nimi a potápět se naučila za 3 dny. Přijela tam sestřenice a když viděla Madlu jak se potápí a plave, tak chtěla taky. Bazén měl 32st. tak tam byly skoro celý den. Předtím potřebovala nějakou oporu (tyč, pásek...). Po těch 3 dnech vylovila něco klidně ze dna bazénu. V průběhu léta pak postupně brýle sama odložila, naučila se skákat, dokonce jsme jí různě vyhazovali do vzduchu apod., skákala i šipku. ....
Na velikonoční pondělí jsme byly u mamky, Lucka šla do bazénu, vlezla po pás na schůdky, odvážně skočila a nic.... plavat zapomněla
. Jsem to teda trochu čekala, takže jsem dědu předem upozornila. Ona sama z toho byla taky překvapená... pak už se jen chtěla držet kraje, ale od vody jí to neodradilo. Byla tam jen chvíli, protože voda byla ještě celkem studená. Jsem zvědavá, jedem tam v pátek, bazén už má 31, tak pokud se to udrží když se má ochladit, tak půjde zas a uvidíme jestli si vzpomene nebo budeme učit od začátku.
Stejně tak kdysi zapomněla jezdit na kole (tu první zimu, další pak už v pohodě) a i bruslit.
Odpovědět