Re: Šikana v 1. třídě se neřeší aneb agresor je Rom a my přece nejsme žádní rasisti.
Tak to je na stížnost jak na školu, tak OSPOD a policii. To už totiž vaše děti šikanovala matka.
Hele, opravdu se buď můžeš pustit do boje nebo dítě stáhnout ze školy, i když je to nefér. Sama jsem děti kvůli náznaku šikany stáhla z jednoho kroužku a velmi nepohodlně je vozím až do Prahy. Stojí mě to spoustu času a peněz, ale je to jejich největší zájem a talent, tak jsem zaťala zuby. Ale vidím, že ta úroveň je úplně jiná. Prostě jsem nechtěla, aby tomu byly vystaveny ani o minutu déle. A máš pravdu, byla tam dost zásadní výhoda - nešlo o školu, takže je to jen jednou týdně a ne denně. To bych se asi dala do boje.
Jo ale důležitá věc – ředitelce bys to měla podat jako "pomoc škole" a ne "boj se školou". Potřebuješ věci maximálně usnadnit a urychlit, potřebuješ její spolupráci, nemá smysl ji naštvat. Dokonce by některé kroky mohla podniknout za tebe a zinkasovat za to "body" před ostatními rodiči.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.