Re: Šikana v 1. třídě se neřeší aneb agresor je Rom a my přece nejsme žádní rasisti.
Jentak: řeším to. Já prostě nejsem zvyklá stáhnout ocas a odejít od problému. Zvlášť, když je to jedno dítě proti pětadvaceti. Dnes jsem opět psala ředitelce a mám v plánu si s ní odpoledne opět promluvit. Pokud uvidím, že se k tomu nijak nepostaví, tak to začnu řešit na obci a v pedagogickopsychologické poradně, ať to prověří oni. Může se taky stát, že dám kluka do jiné školy a tam bude opět šikana. Takže opět stáhnu ocas a dám ho do jiné školy? Podle mě se musí s šikanou bojovat a neustupovat těm, kteří šikanují. Kdybych od všeho utíkala a nic neřešila, tak fakt nevím jak by to vypadalo. Moje děti jsou můj život, kdyby sis náhodou myslela, že mi na nich nezáleží a v klidu je nechávám vláčet po schodech.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.