Re: Šikana v 1. třídě se neřeší aneb agresor je Rom a my přece nejsme žádní rasisti.
Aida Já zas někde četla, jaké mají v Anglii s Romy potíže, pokud je jich více na jednom místě, asi tady jako u nás a jinde. To je ale taky otázka, kolik procent přicházejících romů se v Anglii integrovalo, z jaké sociální skupiny přišli. Do Anglie jdou většinou ti schopnější, šikovnější, co mají snahu něco dělat. Takoví odešli i od nás ze vsi(neplatili tady nájem , což mě dost překvapilo, vypadají jak slušná rodina), ale brzy se vrátili zpět. A taky pokud budou mít v Anglii 20% romů, tak jak se jim bude integrace dále dařit? Problémy jsou ve Francii a kdekoliv jinde, bohužel.
Na druhou stranu já uznávám, že tady je v čechách velká averze a rasismus vůči romům, v anglii v multikulturním prostředí lépe zapadnou a žije se jim tam lépe. Já bych nechtěla být romem v čechách.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.