Justýno, zakladatelka psala, že je mu 9 let, cca 45kg.
A jedinec terorizuje celou třídu? Myslíš, že to není možné? Haha, nenech se vysmát. Zažila jsem to na základce, propadl k nám kluk, to bylo utrpení, než ten grázlík zmizel kdesi v propadlišti dějin. Synek profesorů na místním gymnáziu, nikdo to nechtěl řešit, bylo mi jich nakonec líto, terorizoval i rodiče. Měli jsme z něj hrůzu, a to byl celkem střízlík, žádná vazba. Nějakou dobu jsem s ním musela sedět, za tu dobu mi propíchl ruku kružítkem skrz, praštil mě po hlavě aktovkou plnou učebnic po hlavě, věčně ničil věci, bezdůvodně fyzicky napadal kohokoliv...
A je pravda, že na něj neplatilo naprosto nic, z učitelského sboru měl prču. Až na učitele češtiny a dějepisu, který se s ním měl tu čest setkat když u nás suploval pracovní dílny. Za jeho neuvěřitelné chování mu dal dvě šance, potřetí dostal od tohoto gentlemana v obleku po tlamě (jak píše Buchli ). Od příštího roku u nás tento učitel učil a světe div se, dotyčný syčák byl v jeho hodinách jako beránek. Chápu, že je to mimo veškeré regule, ostatně chování a slovník dotyčného žáka vůči učitelům byl neuvěřitelný a těžce za hranicí možného. Nedokážu si představit, že bych mu jednu lískla já jako učitelka, ale fungovalo to, jako dosud nic jiného.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.