10.9.2014 17:42:54 Meduzka1970
Majetek rodičů
Dobry den,
Potrebuji poradit. Dlouhou dobu ziji v zahranici, v Australii. Prave resim problem se sestrou a jeji rodinou v CR. Sestra a jeji rodina se jiz delsi dobu nestyka s rodicema. Vztahy jsou komplikovane a to hlavne z jeji strany. Rodice se chteji s ni a jejima detma stykat a ona odmita.
Se mnou se take jiz delsi dobu nestyka. Jedine, co mi napsala, ze ocekava, ze dedistvi si po rodicich rozdelime. Ja se o rodice staram, kazdy rok je navstevuji, posilam penize. Jedna se o dum v hodnote cca 4 mil KC. Dum je rozestaveny a potrebuje investici zhruba 500,000 KC. Rodice se rozhodli nemovitost i pres muj nesouhlas prevest na me jmeno. Opravdu jsem se snazila, aby to nedelali. Nyni ale ocekavaji, ze do nemovitosti investuji. Muj muz chce investovat, ale zaroven si dava podminku, ze sestra opravdu nedostane z nemovitosti nic. Co mam delat? Sestra nema o vztah se mnou a ani rodici zajem. Jeji deti take ne. S babickou a dedou se nestykaji. Ja mam sestru pres to vse rada. S rodici mam hezke vztahy. Nemumim si predstavit, ze uz budeme se sestrou v takovem nevztahu na dosmrti. Nevim, co se s ni stalo. Zacala se pohybovat mezi zbohatlikama, vse prepocitava na penize. Mne prijde, jako kdyby se zblaznila. Kdyz to s ni resim pres emaily, tak placa sve nesmysly a polopravdy. Realitu si predelava dle sveho, nelze se s ni domluvit. Nechapu, jak sve rodice a nas prestala mit rada.
Odpovědět