Re: Ženské zbraně?
"No - je mi jedno, jestli tomu říkáš mrkev, ale nepolezu na rozhlednu, která mě nezajímá jen proto, abych protějšku udělala radost. Ale polezu tam, když uvidím, že na mne myslí a vymyslí pro mne něco jiného, co udělá radost mně.
V tom zas vidím rozdíl já."
Tak tohle je přeci dost logický a je to vlastně totéž - dělat radost někomu, kdo ji nehodlá dělat mně, to se za chvíli omrzí. Musí v tom být určitá reciprocital
"Protože Tvůj postoj zavání - jestli mě máš ráda, uděláš tohle a tohle a ty to uděláš, protože ho máš ráda. No a já ho mám ráda, ale přesto tohle mi neřekne a já klidně můžu říct - hele, nezlob se, ale já na tu rozhlednu fakt kašlu."
No ale tohle už podsouváš něco, co nebylo řečeno - v žádném případě přece nebyla řeč o citovém vydírání, což přístup "jestli mě máš ráda, tak to uděláš" a myslím, že to Monty tak určitě nemyslela. Tipuji, že tady se asi věcně všechny shodneme, že když někdo strašně nerad leze na rozhledny, tak v dobrém partnerství není problém říct "nezlob se, ale na tu rozhlednu fakt nechci" a druhá strana s tím nemá problém.
Odpovědět