16.11.2014 10:06:31 Filip Tesař
Re: Zákrok SNB na Národní nebyl nestandardní masakr, míní Zeman
Já zas myslím, že říditelný v určitým smyslu je, ne on sám, ale prostřednictvím svých lidí, chrání lidi, o kterých má pocit, že chrání jeho, uznává loajalitu, a současně nikdy nepřipustí, že by udělal chybu - ani výběrem svých spolupracovníků. A tyhle lidi řiditelný jsou, netvrdím, že je říděj Číňani nebo Rusové, ale typy jako Mynář, Nejedlý a spol. jsou ochotný dělat prostředníka leckomu, když to posype - ne úplně každýmu, třeba teroristům ne, ale to bych to hnal do absurdna.
Nejsou kolem něj jen takoví, třeba Ovčáček nebo Kmoníček jsou profíci, já bych teda neměl žaludek na to, co dělaj oni, už jenom na to žehlení Zemanových kroků před veřejností, a jsou to tvrdý kariéristi, ale ne hamtáci typu Nejedlýho, pro kterýho co je doma, to se počítá a neekluje se mu přitom nic. A Zeman na ně přitom v lecčem dá, oni vědej, jak se k němu chovat, dělají takový ty úslužný podržtašky, ale jenom v tom to není, oni ho navíc opravdu a upřímně uznávaj, a to Zeman podle mě zcela jistě cítí. A Zeman stárne, nemocní a leniví, a obávám se, že čím dál víc za sebe nechá ve skutečnosti rozhodovat jiný, a bude jen podepisovat.
Odpovědět