trochu dost si odporuješ - najednu stranu neočekáváš chválu,protože jsi dospělá,ale hledáš a nacházíš u matky pohlazení,pochopení,oporu - to samé u svých matek hledají a měly by nacházet především právě malé děti či děti ještě závislé na rodičích..Já toto tebou zminované nikdy u své matky nehledala,ani mě to nenapadlo,protože můj dospělácký život je spojen s mým manželem,tak když tak to řešíme spolu a jsme si vzájemně oporou,atd.mamku ani žádnýma svýma starostma nezatěžuju,a nakonec jsem se ani do nějaké takové situace ani nedostala,že bych ji měla do něčeho vážnějšího zasvěcovat; a hledat oporu a pohlazení,to si popravdě u ní ani nedovedu představit.A ani u sebe ne vůči ní.A to jsem prosím vyrůstala jako jedináček-ale rozvedených rodičů.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.