Nasi se taky tezce hadali, tata s alkoholem to same. Ale zase nemuzu rict, ze jsem mela tezke detstvi. Ty hadky sice byly vzdy, ale minimalne ten alkohol vygradoval az po nasem odchodu z domu. Nasi se vuci nam vzdy snazili a jako dite jsem tu autoritativnost tolik nevnimala. Byla jsem takove to poslusne dite, hodna holka jednickarka. Bohuzel ta poslusnost mi nevydrzela az do dospelosti, v dospelsti uz tolik ocekavani neplnim, zejmena jsem nesplnila, co se tykalo studia. A mama se k staru rapidne zhorsuje, takze komunikace cim dal tim horsi. Tedy nejenom se mnou. Kdyz se brachovi pred lety narodilo dite, mamino prvni vnouce, tak jsem mu trochu vytykala, ze to s tim distancovanim se vuci mame a omezovanim jejiho vlivu na dite prehani. Dnes mam deti svoje a jsem v tom radikalnejsi. Mam je bohuzel dnes mnohem horsi a deti jsou jeste male. Ty brachovy uz se dokazi vymezit samy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.