15.12.2014 10:51:13 *Owls*
Re: Jak připravit kapra chutně a přitom den předem?
Dopředu neobaluju nikdy nic. Ani, když čekám návštěvu, která si třeba objedná řízky či sýr... Nesnáším rozmoklou strouhanku. Samozřejmě, že se nestane nic, když to uděláš dopředu. Jedlé to bude. Jen to nebude tak dobrý. Já si navíc dělám strouhanku z poloměkkých rohlíků, aby lupínky z ní byly větší a pak to teprve dosuším. Strouhanka je pak nadýchaná a křupavá... To by ale bylo zmařený, kdyby se maso obalilo předem.
Obaluji taky vidličkami, ale obalení ryb řízků pro děti a pár kousků vinné klobásy, mi nezabere víc než 20min.. Nemám zapatlané vidličky a nemusím nic čistit. Řílá ti něco styl suchá a mokrá ruka? Stejně tak pracuji s vidličkami a neni co řešit
Strouhanku mám trvale ve vysoké misce, mouku i vajíčko dávám taky do vyšších misek. Když doobalím, poklidím nádoby a je hotovo. Poprskaný sporák řeším až po vychladnutí, či klidně až druhý den ráno. Smažím ve vyšších hrncích, takže to není žádná tragédie
Odpovědět