14.12.2014 21:19:13 Sněhulka a sněhuláčci
Jak připravit kapra chutně a přitom den předem?
Vím, že na Štědrý den nebudou kapacity na obalování a smažení. Ohřívaného kapra nemusím a obalený dopředu bude rozmáčený... tak jak to řešit? Šlo by třeba obalit předem, nechat syrového obaleného v lednici a na Štědrý den ho ještě jednou obalit už jen narychlo ve strouhance? Zamezím tím tomu rozmočení trojobalu a bude zase jako čerstvý a křupavý? Pak ho strčit do trouby a nesmažit na oleji klasicky - jak na to? Jen to položím na pečící papír na plech a strčím do strouby? Na kolik a na jak dlouho?
PS: Sorry, jestli vám to přijde příliš brzy na takováto témata, ale já se na Vánoce těším a už si to dopředu plánuju (a užívám si to)
.
Odpovědět