Re: Přesně
Loro,
jenže ono tam těch indicií bylo asi o dost víc, to nebylo jen o tom obrázku.
Přemýšlím, jak by se to všechno odehrálo, kdyby se byla ta logopedka na začátku, když se spustila ta smršť od Marty (které to vcelku asi nelze moc zazlívat), omezila na tvrzení "kvůli profesnímu tajemství nemohu říci, co přesně mi ta holčička sdělila, ale to podezření bylo bohužel tak zásadní, že jsem se musela obrátit na příslušné orgány".
Jestli by ta vlna nenávisti proti ní byla odstartována i tak, jestli by veřejnost vzala jako fakt tvrzení Marty, že šlo skutečně jen o spaní v posteli a koupání, a vyšilovala by z toho, jak je možné na základě něčeho takového, co opravdu dělá převážná většina rodičů, vyvozovat sexuální obtěžování.
Prostě jestli se v té situaci, kdy neřekne nic a zadá tím prostor pro různé fantasmagorické spekulace, dá to, že neřekne důsledně nic, ustát.
To nevím, to se jen zamýšlím, protože se mi velmi, velmi zajídá fakt, jak snadno je možné profesně i lidsky zničit někoho, kdo možná nezvolil nejšťastnější metodu, ale měl občanskou odvahu upozornit na podezření z velmi závažného trestného činu.
Odpovědět