Re: Jaké chování ve vztahu dítě-rodič již považujete za sexuální zneužívání?
Eecto,mě nevadí,když si lidi doma chodí nazí,pokud jim to tak vyhovuje.Nevadí mi nazí lidi ani v bazénu,sauně,na nuda pláži.Nikdy jsem sice na žádné nuda pláži nebyla,ale problém s nahotou svojí ani ostatních bych tam neměla.Ale co mi vadilo,a hodně,když jsem kdysi dávno přišla na návštěvu ke známé do bytu a ona a její přítel se vůbec nerozpakovali být přede mnou úplně nazí,to mi příjemné nebylo,takže jsem jim řekla,že jsem z toho na rozpacích,jestli se mohou obléknout.Že jim přijde normální chodit tak doma v soukromí beru,ale jak vůbec někoho může napadnout něco takového před návštěvou??Ještě mi hned na úvod oznámili,že se můžu svléknout klidně taky.Ale ne,sex na trojku mi nenabízeli(ani na dvojku)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.