vlad., nevíš nic o tom, co já projevuju za empatii nebo ne. Stejně tak já si netroufám odhadnout ze sociálních sítí, jaká jsi lékařka. Těžko můžu říct, jestli jsi věčně napruzená a pacoše ječíš jen tak z plezíru, nebo jsi plná úcty a pochopení. Fakt to z toho nepoznám. A už vůbec ne z tvého výkřiku. To je právě riziko sociálních sítí, nezobrazují realitu.
Mmch., vůči matce jsem vyjádřila empatii mockrát, dokonce i na této diskuze. Tak když už si tak obeznámena s tím, jak se prezentuju na sociálních sítích, tak sis jistě všimla i tohoto. Matku chápu, ale nemůžu akceptovat její postup, protože jím svým dětem ubližuje.
No, to je asi tak vše k tvému útoku ad hominem a teď je možná na čase začít se bavit o podstatě problému, ne? bbb
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.