ale ztroskotala jsem na prvním bodu Pravá dáma sedí vždy rovně.
A s tímhle zápasím vytrvale... Pravá dáma je vždy upravená a je jedno, jestli na sobě má toaletu, nebo zástěru.
Dneska jsem dělala na zahradě a asi dělám věci naplno, když rýpu pampelišky, oddrnovávám, mám hlínu v nose, v uších, na čele, ve vlasech, v botách... svízel přítulu na ponožkách a cokoliv v teplácích i na nich.
je mi úplně k ničemu, že mám původně hezký tepláky a excelentní klobouk.. a na zahradu vyrážím jako já...
ze zahrady lezu jak ze skládky rovnou do vany a do pračky a jako to čuně. P.S. rukavice nosím taky.. no jsou květiny, co potřebují jemnost a plevely, co taky, takže ty nehty... - ano, mám kartáček...
atd..
myslím, že dáma ... asi nebudu nikdy. Ale smekám ten upatlaný klobouk a slušivý před těmi, co to tak mají. A pár jich znám, že jsou u všeho takové elegantní.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.