5.1.2022 10:30:57 Lemonka
Vánoční a jiné dárky od nového partnera
Ještě mi to nedá a vracím se k tématu (nejen) vánočních dárků. Do jaké míry ukazují povahu a vztah k obdarovávanému? Nastíním situaci, několik měsíců chodím s mužem (seznámili jsme se přes seznamku), já si stále nejsem jistá, jestli s ním chci zůstat. On je velmi zamilovaný a nepochybuje. Je jiný než já, ale v některých ohledech mi vyhovuje, stále váhám.. Výběr volných mužů v určitém věku není tak velký, tak si říkám, abych neudělala chybu.. První vánoce, byla jsem zvědavá.. A teď co jsem tedy dostala: stříbrnou minci, několik lahví vína, další alkohol a několik druhů (dražší) čokolády. Vůbec jsem nevěděla, jak reagovat - přijde mi to naprosto mimo. Tento typ dárků volím pokud jedu k někomu na návštěvu nebo někomu trochu vzdálenějšímu, koho moc neznám – muži alkohol, ženě čokoládu. Ale pro partnerku, kterou miluju a zvláště v začátcích vztahu a navíc k Vánocům, kdy to vnímám tak, že být mužem chci svou partnerku překvapit, oslnit, tak to vůbec nechápu. Podotýkám, že alkohol nepiju, pouze víno občas k večeři, tvrdý alkohol vůbec. Jak byste reagovali? Mám totiž chuť nějak se k tomu vrátit a naznačit, že to bylo úplně mimo a proč, ale nevím, jestli to je vhodné. Já jsem mu dala dárky moc hezké, pečlivě vybrané a osobní. Opět mi to navádí na to, že se k sobě nehodíme, když "ani neumí" pro mě vybrat nějaký alespon trochu přijatelný dárek. Děkuji předem všem za názor.
Odpovědět