7.5.2015 9:49:33 anexa
Re: Vyjádření studentů UJAK-pedagogiky k postupu akreditační komise a k paní Dvořákové
proč si to myslíš?
Mám okolo sebe dost studentů státních škol a to, co jsem od nich slyšela o studiu mě přesvědčilo jen o tom, že na VŠECH vysokých školách jsou problémy. Na UJAK každý nadává s tím, že se tam flákají, nic nedělají a mají to zadarmo. Jak je možné, že na UK Praha dostanou studenti kredit např. za předmět plavání, folklorní tanec aj, přičemž studují obor, který k tomuto žádný vztah nemá? Jak to, že student andragogiky na UK se nestihl zapsat na všechny předměty, které chtěl a potřeboval (protože místa již byla obsazená a lidí bylo evidentně víc, než bylo třeba)a tak si zapsal předmět týkající se biologie primátů, přičemž tento předmět mu byl v ročníku uznán a dostal za ně kredity, ačkoliv se andragogiky vůbec netýkal? Nebo v letech minulých (netuším, jak to je teď), UK umožňovala pouze bakalářský program andragogiky, tudíž si její absolventi dodělávali Mgr. na UJAku a velmi se přitom divili, co že to tam po nich chtějí, že tolik toho na UK po nich nechtěli a říkali, že UK byla mnohem lehčí než UJAK.
Odpovědět