7.5.2015 17:07:38 Binturongg
Re: Vyjádření studentů UJAK-pedagogiky k postupu akreditační komise a k paní Dvořákové
Ráchel - ano, v podstatě proto jsem studovala tolik veřejných škol - protože se vždy změnil zákon, já se napoprvé dostala na školu (jen jsem se zařekla, že na pajdu už nepůjdu ani omylem a ony stejně nic adekvátního neotvíraly), začala studovat a během roku, dvou nastaly podmínky jiné. Tak jsem se přihlásila na další, ale bylo mi líto nechat té první...
Díky neustálým změnám v tom, kdo je a není kvalifikovaný, jsem jednu chvíli (úspěšně) studovala 3 školy zároveň - čtvrťák, třeták, prvák
Bohužel tu poslední se mi podařilo dodělat jen k souborkám na konci třeťáku, pak hned porod, poté druhý, a když jsem chtěla navázat na přerušené studium, bum prásk, podmínky se změnily a "Máte právo dostudovat, jak jste začala, ale není to technicky možné"
Do škol přicházejí silné ročníky z první dekády století, EU tlačí na integraci a později inkluzi, pajdy nevypouští dostatek kantorů, kteří by fakt šli dělat kantořinu a těch kdysi dobrých, nyní na úrovni popelářů, je nás 12000 - zlikvidovat nás je sice dobrý nápad, ale obávám se, že tento počet bude někde chybět...
Odpovědět