Asi tak. Přece nebudu mít pocit ošizení, když moje slepá ségra s mými dětmi nejezdí na kole nebo nekreslí Otec a tchán už jsou zas takoví ti dědouši, co hlídají chvíli a pak potřebují svůj klid. Oni ho fakt potřebují, takže nepočítám, že můj otec bude hlídat třeba týden mé děti, přestože nejstarší dceru hlídal skoro denně 2 roky, když jsem studovala a on byl doma. Ale kdyby byla krize a jinak to nešlo, přemohli by se, to zas jo. Když je jiná možnost, s péčí dědečků nepočítám. A to je z jejich strany jen takový na pohled menší důvod. Já jejich pocity vnímám a netlačím je do jiných modelů. Když jsou děti u nich, starají se většinou babičky a dědečci to holt musí vydržet. Třeba zašití ve sklepě
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.