Re: Borelioza
Já jsem ji měla asi před 12 lety. A za rok znovu. Ta první byla teda děsná. Naštěstí mám úžasného doktora, který nečekal na testy, což se tehdy běžně dělalo a hned mi dal vhodná ATB na 14 dní, to přišly ty testy, tak prodloužil o dalších 14 dní. Ta mrcha mi vlezla na mozek, prakticky jsem přišla o krátkodobou paměť. Do práce jsem chodila, pracovala jsem většinou na počítači. Rozumové schopnosti jsem narušené neměla, ale ta krátkodobá paměť- no, když jsem nesla něco z kanclu do kanclu, musela jsem si napsat kam a proč jdu, protože už u dveří jsem to netušila. Psala jsem si co dělám a odškrtávala úkony. Dodnes mám z té doby několik záhad, např. kdo mi dal na stůl krabici s botama a co jsem s tím měla dělat. Když jsem ji zaznamenala, tajně jsem ji šoupla vedoucímu do regálu a neznala se k ní. Prostě noční můra. Do školky pro dceru jsem šla s lístkem, kam jdu, jinak by hrozilo, že si budu myslet, že jsem šla něco nakoupit a dcera by zůstala ve školce. A k tomu únavový syndrom. Nezvládla jsem umýt nádobí nebo pověsit prádlo. Naštěstí se to teda za rok srovnalo. Ta druhá mrcha mi "jen" rozjela Bechtěrevovu nemoc, což je doživotní parťák.
Odpovědět