Já hrdě v nové školce na dotaz paní učitelky, jak se mi u nich líbí odpověděla "v tamté školce mě nechtěli, protože za mě maminka neplatila" (nepřijali mě do dalšího ročníku závodní školky, protože se jim naplnili stavy a moji rodiče v tom podniku nepracovali, čemuž teď jako dospělá rozumím, jako dítě jsem to nevěděla, jen jsem tehdy zaslechla kousíček konverzace tatínka a maminky) A paradoxně to bylo přesně naopak, v té závodní naši platili na rozdíl od rodičů zaměstnanců plnou palbu a v té nové platili mnohem míň, protože tam pracovala babička
jo, dětská dušička bezelstná, pravdomluvná
Jo a moje princeznička vesele v době, kdy se rozneslo, že nás tatíček opustil, ve školce vyhlašovala, jak se těší na ségru a brášku. To bylo veselo, já nechápala, proč se po mně učitelky tak koukají, nakonec se jedna osmělila a zeptala se.........
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.