Re: Superpotraviny
vím, že je dobrý od Green foods corporation a od Green ways. Já čekám, až objedná kámoška ten GFC z Ameriky. GW má dobré produkty, ale šílenou masírku. Jestli je tu jiný dobrý dodavatel, to bohužel nevím. Ječmen nastoupat tak, že bereš třeba 3-4 dni jen na špičku lžičky 1x denně, dalších pár dní 2x denně, pak ráno trošičku přidáš a večer zachováš dávku... až do doby, než bereš doporučenou dávku- většinou 2x denně 1 kávovou lžičku. Když se vyskytne problém- probudí se chronický problém a akutně se rozjede (např. já mám Bechtěreva, tak by se mi dost zhoršily bolesti pohybového aparátu), dávku snížit na minimum a znovu nastoupávat ještě pomaleji. Jen výjimečně to někomu nedělá dobře a není to pro něj vhodné. Já jsem si tím zastavila rozšiřování nemoci a prakticky jsem většinou bez potíží. Když mě teď začnou bolet záda nebo kyčle, už dávku nesnižuju, to jen v počáteční fázi. A ještě je dobré brát ječmen na lačno tak 20-30 min. před jídlem a hodinu odestup od léků. Pokud někdo bere léky na lačno, klidně může brát ječmen po jídle, jen se tak rychle nevstřebá.
Odpovědět