10.12.2015 22:51:50 Pam-pela
Re: Glukózo-fruktózový sirup místo cukru
Přesně, Yuki, mně tam vadí aspartam chuťově, jinak se mu úspěšně vyhýbám, protože mi vadí - má chuťový "ocásek".
A hlavně, když chci sladký, dám si cukr úplně klidně - proč ne, nehrotím to, necpem se tím od rána do večera.
Sušenky nepotřebuju, beztak není většina z nich k jídlu, čokoláda Milka je mi taky odporná od určité doby, tak si prostě občas koupím třeba malou kolu...s x kostkami cukru - ale prostě cukru!
Jo - a na vánoční cukroví se těším :o), bude tam cukr i máslo
, vím, co do něj dávám
.
Vám fakt nevadí, že se složení "tradičních" věcí k jídlu tak jakoby nenápadně mění? Obal zůstává, cena zůstává, složení je jiné - plíživě, nenápadně.
Odpovědět