Re: Opravdu v Praze nemůže rodina se dvěma dětmi slušně žít z ca. 40 tisíc Kč?
vez dceru na gymnastiku, musím zaplatit za každou hodinu parkování. Nebo můžu zaplatit za půl hodiny, odjet,zaplatit jinde,jít třeba do obchodáku, tam mám většinou s někým schůzku, zaplatím kafe, nějaký jídlo, jdu dát věci do čistírny, nakoupit,cestou vidím třeba něco, co nezbytně nutně potřebuju (a já fakt netvrdím, že je to nutný pak znovu odjedu pro dceru,znovu zaplatím nejmíň tu půlhodinu. Další den vezu dceru na angličtinu, tam už vůbec nezaparkuju, tam je to bu´d na odtah nebo opět-vysadit, odjet, přijet, zaplatit parkování jinde..Pak vysazuju zase syna, jinde v centru, pět někam vjet, zapaltit.. Mně přijde,že v Praze neustále něco platím, an . můžu si to zařídit jinak. Třeba tam nevozit děti na sport, na jazyky, že jo..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.