Re: Opravdu v Praze nemůže rodina se dvěma dětmi slušně žít z ca. 40 tisíc Kč?
No i do Chorvatska se dá jet do kempu (trváte-li na moři). Krásné dovolené můžete strávit i v ČR. Mimochodem znají vaše děti vůbec české hory, jezera, rybníky lesy, řeky atd. A kultura: co takhle místo popkornu a kina někam na výstavu (spousta jich je zdarma) nebo na sportovní akce pořádané neziskovými organizacemi nebo při dnech otevřených dveří. Dokonce i některá školní hřiště vás nechají provozovat různé sporty na venkovním hřišti zdarma nebo téměř zdarma. Chce to jenom chtít. Tím nemyslím chtít po ostatních peníze a stěžovat si. Sama jsem byla se dvěmi dětmi s platem 20 000 hrubého a oba vystudovali vysokou školu, Dcera dokonce dostávala prospěchová stipendia a syn se o mně staral a na rok přerušil školu když jsem vážně onemocněla. A celou dobu si přivydělávali třeba i roznášením letáků, když byli malí. A dnes jsou za vodou, mají dobrou práci a znají cenu peněz. Na všechno museli přijít sami, mají šťastné rodiny. Všechno jde, když se chce. Hezký den přeje
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.