18.2.2016 11:20:19 babiki
Re: Dotaz na zivotni uroven
ty brdo, zase jste byli
, mate odvahu...se mi nechce verit,ze uz je to rok..
soupla jsem deti k childminder a jdu se ucit, jdou plavat a do soft play, tak se vyradi..vcera jsem byla s malym u pediatra, vazi 29kg
, silene. Ale jinak poprve celkem spolupracoval, rikala ze funguje az na pliny tak na 4 roky a ze je presvedecna ze jednou bude samostatny, ne treba uplne, ale protected living nebo tak neco, tak me to potesilo, i kdyz vim, ze me jen chtela potesit a vedet to nemuze
ty brdo, ja jsem ti uplne zapomnela napsat, ze se nam ozvala geneticka, maji predbezne vysledky z te velke studie, vypada to,ze nasli,ktery gen ma posramany..ted budou prolitavat svet.databaze jeslti najdou nekoho se stejnym posranym kouskem, pak nam vemou krev aby vyloucili ze to mame my (to by znamenalo ze to nezpusobuje jeho difficulties, kdyz my jsme ok)...ale jak to bylo napsane, tak myslim ze veri, ze to je ono..M.panikari a nechce nc vedet, ja myslim ze sance ze je to neco hnusneho progresivniho je mala, tak jsem celkem v klidu,ale asi 2 dny jsem byla taky trochu v soku, nevim proc jsem necekala ze neco najdou.
Odpovědět