13.5.2016 12:59:44 Len
Re:
Za ctyri tydny bude druhe kolo, takze do te doby se musi ozvat. Atmosfera, no, takova nemecka, rozhodne se tam asi pracuje s vetsim nasazenim nez v tom statnim sektoru, ale zase je tam hoooooodne dobry plat, nastup za 40k a pravidelny rust. Ptali se na normalni otazky, vzdelani, budoucnost, drive atd.
Masinku jsem mela dva roky, ale byla kupovana pouzita, takze je ji ted skoro osm let. Odeslo asi cerpadlo, nevim, opravit to nenecham, ale tyhle se prodavaji kolem £200 i na nahradni dily, takze ji prodam takhle. Ted mam automat, nasla jsem na ebay, puvodni predvadeci kus z Harrods, mel udelano asi 60 kav, cena -60% rozdil od noveho kusu (dala jsem offer a bylo to prodavajicim prijato, ona ta znacka tu neni moc znama a ted ma problem prodat i novy kus nizsi rady za £229, pritom v CR se prodava za 17 000Kc). Je to plnoautomat, takze i sleha mliko sam. Je to tahle:
http://www.nivona.com/en/apparate/vollautomaten/caferomatica-838
No jo, ta priprava je desna
Mne teda bavi uplne nejvic ze vseho, research je proste to moje, ale je to zdlouhave a narocne. Hlavne to dobre poskladat a aby to hezky navazovalo, to je ten problem. Ale ty to budes mit skvele jako vzdy
Odpovědět