Jj, ona tady ta firma neni moc zastoupena, na Amazonu sice prodavaji, ale asi jich taky moc neprodali. Prislusenstvi jsem si kupovala z Nemecka a kdyz jsem si delala research
, tak na Youtube je spousta videi, vetsinou v nemcine, alespon jsem se trochu pocvicila.
Interview to bylo ctvrte, na tu socialni praci jsem dostala nabidku a odmitla, protoze se mi prici delat socialni praci pro soukromou firmu, ktera ma z chraneneho bydleni zisk a fakt te uci tim vydelavat penize, coz teda neee. Lidl je dost daleko, ale dobre spojeni. Horsi bude cestovani v rush hour, jenze to bude naprosto u kazde prace
Napln, no, HR je jasne a zasobovani je logistika, coz by me bavilo, cisla a tabulky
Dokonce je moznost pomerne rozsahle home office. Akorat teda sluzebni cesty jsou a pravidelne, Nemecko, Evropa celkove, to by byla komplikace, ale nejak to snad zvladneme.
7000 slov??!
Ty jo, to tam ma asi hodne clenu
D dopadl skvele, jestli mi nejake fotky posle, tak ti je preposlu. Porad se mu hlasi cim dal vic lidi, kteri chteji vyfotit, potreboval by studio a fakt rozjet business, snad to pujde, jen se bojim toho stresu pro nej a tim padem mozne regrese, jeho psychiatricka taky