Spirálo, jak už tu nedávno někdo psal, jako doplněk k léčbě jsou poměrně osvědčené medicinální houby, převážná většina jich působí i na zvýšení imunity atd...nejznámější je asi Reishi. Ale je jich víc a pro každého určitě bude vhodná nějaká jiná.... např. tady - http://www.mycomedica.cz/ , ale jsou různí výrobci, různé obsahy účinných látek.
Taky jsem zažila pomoc homeopatie, biofrekvenčních přístrojů - tam je ale problém, že poslední dobou si je kupují lidi, co je neumí ovládat, takže jim nefungují, jak by měly, jinak jejich působení je opravdu podivuhodné.
Jinak ze zkušenosti - podle mne je vždycky potřeba nějaká změna - návyků, myšlení, vnitřních programů, nevím, jak líp to říct...například pokud člověk sám sebe zanedbával a celý život obracel pozornost na druhé, je čas se věnovat sám sobě. Nebo třeba urovnat ze své strany (v sobě) určité křivdy, ublížení a osobní spory, atd...to je individuální... Pouhé působení zvnějšku podle mne nestačí...je to málo nebo dočasné. U těch vyléčených většinou došlo k hluboké vnitřní proměně, která nemusí být vůbec viditelná zvenčí. Tuhle jsem o tom zrovna mluvila s takovou moudrou bělovlasou paní, vyprávěla mi svůj příběh.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.