"Měly by být, ale realita vypadá jinak. Navíc ty výzkumy strašně dlouho trvají, někdy i cíleně mnohem déle, než by mohly, nenalhávejme si, že do medicíny nezasahuje business. Jak dlouho už se zkoumá např. kurkumin, kolik studií za tu dobu vzniklo...? A když se zeptáš svého onkologa, řekne ti, že o tom nic neví, případně dá oči v sloup a řekne, ať si užíváš co chceš, když ti to pomůže cítit se líp (=placebo)."
V kolika výzkumech jsi se účastnila? Tohle jsou tak nehorázný lži až mě mrazí. kukrkumin seč zkoumá dlouho. Všechny jeho účinky končí na úrovni bb. Je to látka s nespecifickým účinkem, podobná tomu jaký má tomation, boldin, resveratrol, EGCG -zelený čaj. Ovlivňují některé enzymy appoptózy, některé působky zánětu cytokiny. Ale bez zjevného klinického významu. laboratorně tam změny jsou, v zásadě větší jen in vitro, in vivo je efekt na úrovni palceba. A taky proto, že účinná dávka pro klinický efekt je již zároveň toxická a to mnohem více, než klasická cytostatita. Tak ono ne že by onkolog nevěděl, ale tyhle látky jsou prostě mimo hru. Účinná dávka je toxická, jsopu zajímavé pouze z hleduíska modelových látek pro studium jednotlivých buněčným metab. mechanizmech. naděje alternativců tímto směrem je buď neznalost, nebo vědomá vychcanost - pokud dopiručují. Jsem se rozepsala a omlouvám se. na řeči o blbejch Mudrech a Mudrách jsem už imunní, ale znevažovat práci lidí ve výzkumu... Krucinál vždyť o tom víš úplný prd.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.