Kudlo, ty prostě čteš něco jiného, než já píšu, často i přesný opak. Pokud X odborníků v X zemích X let zkoumá nějaký problém a dospěje k nějakým výsledkům, bylo by dobré, aby se ty výsledky co nejdříve přenesly do praxe a prospívaly lidem, v tom se snad shodneme, ne? No a já pochybuju o tom, že to je to, co se děje. Má to svoje důvody, samozřejmě, např. nový lék se musí otestovat, je-li skutečně účinný a neškodný (resp. jestli více pomáhá než škodí), v jakých dávkách, jaké má kontraindikace atd. Jenže navíc vidím velký tlak zachovávat status quo, nové postupy se celkem těžko prosazují (také z mnoha důvodů, nejen šlechetných). Já tady přece nepropaguju žádné šamany a mastičkáře, ale právě látky, kterým se v X zemích už X let věnuje X odborníků, a "spadají" do alternativní medicíny jenom proto, že se do té konvenční zatím neprolobovaly (nebo taky nikdy neprolobují - ty, co se na nich nedá moc vydělat).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.