7.7.2016 18:19:54 Leda
Argumentační fauly
Já sem přispívám jenom sporadicky, ale čtu tuhle diskuzi dost pravidelně.
Odsuzování všech Norů a celého národa mi vadí taky, ale nezdá se mi to tu vůbec tak časté, jak se to tady v posledních dvou dnech píše.
To už se tu spíš vyskytovalo pár nicků s adorováním BV a nekritického přijímání celého systému v Norsku. Naopak se tu objevilo dost zpráv, ze kterých je zřejmé, jak se hodně lidí v Norsku zhrozilo, když některé kauzy vypluly na povrch (napadá mě náctiletá "glassjenta"). Byly tu příspěvky o Norech, kterým zřejmě neprávem BV odebral děti a podobně jako paní EM nemají moc možností se bránit a kterých se tu většina diskutujících zastávala a vyjadřovala soucit (najděte si diskuzní příspěvky o paní Vibeke). Píše sem Sandefjording, který v Norku žije a pracuje a z jehož příspěvků je celkem jasné, že má Nory a Norsko rád, což mu nebrání kritizovat to, co je v systémmu špatně. A ten proti tomu dost aktivně bojuje ze své pozice novináře a využívá různých kontaktů s médii.
To, co tu .libik předvedla, to nebylo nic jiného než argumentační fauly ("všechno, nebo nic", "důraz na horší (nesouvisející) problém", "když se o to tolik staráte, proč pro to nic neděláte", "zesměšňování" a jistě i další). "Hladovějící děti v Africe" nejsou argument. Nedivím se, že se na ni všechni vrhli, když tu všechny diskutující tak krásně pozurážela a narvala do jednoho pytle.
Odpovědět