Re: Nakolik zasvěcujete děti do finanční situace rodiny?
Ja si myslim, ze v dnesni dobe je to nutnost. Vedi zhruba, jak na tom jsme, ze delaji sport, ktery si nemuze dovolit kazdy. Vedi, ze existuji prijmy, ale i vydaje, ze telefon za 1 Kc je hovadina. U syna jsme s financni vychovou zacali brzo, protoze on je extremni rozhaza. Snazime se ale, aby financni situaci vydeli komplexne. Kdyz to reknu na prikladu bot. Nedavno mi synek rika: mami, zacinaji me drit boty, muzem je koupit ve sportu za 1200,-, ktery je tam a tam, nebo v Decathlonu za 500, ale zajedem si tak 6 km, nebo mi je objednej v eshopu, ale riskujem, ze mi nebudou a akorat zaplatime postovny. Nebo si zajdu za roh k vietnamcovi, ale chtel bych je mit dyl nez tyden. Nacez mu nejmladsi petileta rika: a nechces si pockat na Jeziska, mel bys je zadarmo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.