Re: Nakolik zasvěcujete děti do finanční situace rodiny?
Monty,
mentalita asociálů znamená nedodržovat pravidla, který jsou dopředu daný, když se mi to zrovna nehodí, a pak z toho obviňovat celej svět kromě sebe.
Počítám, že z 90 tisíc na 250 se ta pohledávka nevyšplhala jen tak ze dne na den a že mezi tím muselo být docela dost postupných kroků, které jsi ignorovala (dle hesla "já si myslím, že nemáte nárok, a co si myslíte vy, to je mi srdečně fuk).
V podstatě je to podobná úvaha, jakou použil ten Tvůj kamarád, co Ti nezaplatil dluh a pak si vesele jezdil na dovolený, akorát že ta pojišťovna má na rozdíl od Tebe dost velký páky na to, jak to z Tebe dostat. (pomineme-li, že půjčit si od konkrétního člověka a pak mu to nevrátit má ještě i výrazný osobní aspekty)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.