16.8.2016 22:08:37 Anni&Annika
Re: Žili byste s více/měně penězi nějak výrazně jinak?
MOnty, na tohle nemusim vsechno vedet. Ty se hadas jak stara hasteriva baba. Ja napisu, ze jsem mela na skole umeleckou fotografii, Anett to sem vlozi a ty ji napises, ze jsem to nepsala, ze jsem psala, ze mam umeleckou skolu. Tak ti napisu, ze mela Anett pravdu s tim co jsem jsem napsala a dozvim se ze...Kde jsem psala o tom, ze nemáš uměleckou školu?
Ja nevim, co hulis? Vzdyt ty vubec neodpovidas na to o cem se mluvi a hadas se o tom, o cem se vubec nemluvi....
Anett vlozila me...."..mam kvalitu. Taky jsem mela na skole umeleckou fotografii.
A presto fotim nejradsi telefonem. Je to skladne, je to porad po ruce."
Monty...Anett,
ne, nepsala. Psala, ze ma umeleckou skolu a stejne nejradsi foti mobilem
Anett....Monty, Anni psala, že kvalitní fotoaparát vlastní a kvalitě v tom oboru rozumí, nicméně nejčastěji fotí mobilem, protože je skladný a na běžné použití jí stačí
Ja...Monty, nehadej se s Anett..ma pravdu.
Psala jsem tohle...coz znamena, ze jsme meli obor umelecka fotografie, kde jsme se ucili fotit /portrety, leskle veci, prirodu atd..atd../ vcetne nasviceni, co k cemu pouzit /filtry, objektivy...pravda, pracovalo se prevazne s expozimetrem/ atd..atd..az ke konecnemu zpracovani fotek v cerne komore.
Odpovědět